Jouw personeels-administratie op orde

Voor jouw team wil je dat alles op rolletjes loopt, zodat je medewerkers optimaal kunnen presteren. Wanneer er vragen opduiken, wil je gewoonweg heldere en volledige antwoorden kunnen geven. Het correct vertalen van de geldende cao naar de loonadministratie, de pensioenzaken die in orde zijn, en zelfs de aanvraag van eventuele subsidies - alles moet ‘gewoon’ goed geregeld zijn.

We staan klaar om je te helpen met deze essentiële zaken, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf en je niet wordt afgeleid door administratieve rompslomp.

Wat we doen

Vanaf de start

Wanneer je begint als werkgever of een nieuwe werknemer in dienst neemt, wil je dat de formele zaken correct zijn geregeld. Wij nemen deze verantwoordelijkheid op ons en begeleiden je waar nodig.

Loonadministratie

Maandelijks, per vier weken, per week of per jaar – wij verzorgen duidelijke loonstroken voor je werknemers. Ook leveren we de benodigde informatie aan bij instanties zoals de belastingdienst en het pensioenfonds.

Contracten

Heldere contracten aan het begin (arbeidsovereenkomsten) en bij het eindigen van het dienstverband (beëindigingsovereenkomsten) bieden duidelijkheid voor zowel werkgever als werknemer. Wij stellen deze contracten op of geven feedback op door jou opgestelde overeenkomsten.

Wet- en regelgeving

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor hun situaties. Ouders hebben toegang tot verschillende regelingen, zoals ouderschapsverlof en partnerverlof, terwijl oudere werknemers mogelijk in aanmerking komen voor het generatiepact. Wij voorzien je van informatie over deze regelingen en passen ze toe waar nodig.

Advies

We zijn er om al je vragen over personeelszaken te beantwoorden. Met onze uitgebreide expertise en ons brede netwerk staan we altijd voor je klaar, gereed om te assisteren bij alles wat met personeel te maken heeft.

Subsidies en regelingen

Subsidies voor praktijkleren, overheidsbijdragen voor partnerschapsverlof en vergoedingen voor transitievergoedingen zijn enkele voorbeelden van beschikbare regelingen. Wij verzorgen de aanvragen voor deze regelingen of bieden ondersteuning bij dit proces.

Medewerkers

Marjet Battjes Loonadministrateur 0546-672648 m.battjes@accuraat.com
Annemiek Machielsen Loonadministrateur en Register Salarisadministrateur 0546-672648 a.machielsen@accuraat.com
Dorien Spoelman Loonadministrateur en Register Payroll Professional 0546-672648 d.spoelman@accuraat.com
Christiaan Remmelink Eigenaar en Accountant-Administratieconsulent 06-20039909 c.remmelink@accuraat.com

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.