Advies en expertise voor het MKB

In de veelzijdige wereld van het mkb nemen we als ondernemersadviseurs een diepe duik in de kern van elk bedrijf. We spitten niet alleen door de cijfers, maar onthullen het volledige verhaal. Met een brede betrokkenheid in vrijwel elke bedrijfstak, zijn we bekend met de specifieke uitdagingen en bijzonderheden van diverse branches.

Financiële en fiscale vraagstukken? Daar blinken we in uit. Bij Accuraat draait het om meer dan enkel getallen; het draait om jouw verhaal, jouw passie, en het laten slagen van jouw visie. Onze gesprekken zijn allesbehalve afstandelijk; wij geloven in oprecht contact - met een vleugje humor en altijd met een toegankelijke benadering en de bereidheid om actief mee te denken.

Wat we doen

Jaarrekeningen

Het opstellen van een jaarrekening is niet voor elke rechtsvorm verplicht, maar kan wel bijdragen aan een beter inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Wij verzorgen dit hele proces, inclusief belastingaangiften en de verplichte deponering bij de Kamer van Koophandel voor bv's.

Beperkte jaarstukken

In bepaalde gevallen kunnen we beperkte jaarstukken maken. Hoewel dit minder informatie bevat dan een uitgebreide jaarrekening, is het uit financieel oogpunt zeker interessant voor kleinere ondernemers.

Particulieren

Voor particulieren verzorgen we belastingaangiften en helpen we bij het aanvragen of aanpassen van toeslagen. Verandert jouw situatie? We geven graag inzicht in relevante belastingen of regelingen.

Rechtsvormen

De rechtsvorm van je bedrijf is als een jas dat perfect moet passen. We overleggen daarom of een andere vorm beter bij je past, of het nu een bv, eenmanszaak, maatschap of coöperatie is.

Inbreng in B.V.

Bij een verandering in rechtsvorm zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Wij bieden begeleiding en stellen een helder rapport op, zodat zowel jij als de notaris precies weten waar het om draait.

Begroting

Jaarrekeningen kijken terug, maar zijn ook de basis voor prognoses. Tijd voor een nieuwe machine, extra personeel of een grotere hal? De liquiditeitsbegroting geeft specifieke informatie over je geldstroom, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Medewerkers

Arjan Biemold Relatiebeheerder mkb 0546-672648 a.biemold@accuraat.com
Jeroen Bosch Eigenaar en Register Belastingadviseur 06-48088380 j.bosch@accuraat.com
Deborah Draaijer Assistent accountant mkb 0546-672648 d.draaijer@accuraat.com
Lucas Ekkel Accountant-Administratieconsulent 0546-672648 l.ekkel@accuraat.com
Laura Pijfers Assistent accountant mkb 0546-672648 l.pijfers@accuraat.com
Daan Reimink Assistent Accountant mbk 0546-672648 d.reimink@accuraat.com
Christiaan Remmelink Eigenaar en Accountant-Administratieconsulent 06-20039909 c.remmelink@accuraat.com
Bart Vrerink Assistent accountant mkb 0546-672648 b.vrerink@accuraat.com
Lotte Webbink Assistent accountant mkb 0546-672648 l.webbink@accuraat.com

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.