Jouw administratie in onze handen

Administratieve taken zijn een dagelijkse bezigheid voor ondernemers. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom staan we paraat om je zoveel mogelijk te ontlasten en deze taken efficiënt voor je uit te voeren. Of je nu de meeste administratieve taken uit handen wilt geven of juist meer controle wilt behouden, wij passen onze diensten aan jouw voorkeuren aan.

Wil je je volledig richten op de groei van je bedrijf zonder gestoord te worden door administratieve taken? Laten we samen bekijken hoe we je kunnen ondersteunen. Vertel ons jouw wensen en behoeften, en we zorgen ervoor dat onze diensten naadloos aansluiten op jouw bedrijfsvoering.

Wat we doen

Boekhoudpakketten

De keuze is reuze, maar welke software past het beste bij jouw bedrijf? Elk boekhoudpakket heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Wij kennen een breed scala aan softwareopties, waardoor we altijd kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geautomatiseerd boekhouden?

De juiste keuze hangt af van je bedrijf, de gewenste output en welke koppeling je wilt gebruiken om processen te automatiseren. Vraag gerust om ons deskundige advies; we helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing.

Volledig ontzorgen

Dankzij de software die wij gebruiken, nemen we al je administratieve zorgen weg terwijl jij de touwtjes in handen houdt. Het is tenslotte jóuw bedrijf.

Detachering

We zijn er voor je, wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks, om je te ondersteunen bij de administratie. Waarom een eigen medewerker aannemen als wij op locatie kunnen ondersteunen? We zijn al vertrouwd met jouw bedrijf en activiteiten. Net zo eenvoudig.

Inzicht

Met de juiste software heb je altijd en overal inzicht in je administratie. Of je nu zelf inlogt of informatie van ons ontvangt, het biedt een helder overzicht van jouw bedrijfsgegevens.

Meekijken

Loop je vast tijdens het bijwerken van de administratie? We kunnen met je meekijken op jouw computer. Zo lossen we administratieve uitdagingen snel op en kun jij weer vlot verder. Klik simpelweg op het oogje rechtsboven op de website.

Medewerkers

Petra Bakker Administrateur 0546-672648 p.bakker@accuraat.com
Esther Bloemendal Secretaresse en administrateur 0546-672648 e.bloemendal@accuraat.com
Marja Laarman Secretaresse en administrateur 0546-672648 m.laarman@accuraat.com
Ria Mannessen Administrateur 0546-672648 r.mannessen@accuraat.com
Emmelie Schuldink Secretaresse en administrateur 0546-672648 e.schuldink@accuraat.com
Christiaan Remmelink Eigenaar en Accountant-Administratieconsulent 06-20039909 c.remmelink@accuraat.com

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.