Accuraat: Jouw partner in ondernemerschap

Al ruim 20 jaar dagen wij het traditionele beeld van accountants uit. We zijn jouw strategische bondgenoten in het ondernemerschap. Bij Accuraat draait het niet alleen om cijfers; het draait om jou, jouw visie en jouw succes. Geen afstandelijke gesprekken achter bureaus, maar oprecht contact - soms met een knipoog, altijd klaar om de mouwen op te stropen.

Natuurlijk, we zijn experts in jaarrekeningen, aangiften en loonzaken. Maar laten we eerlijk zijn, dat is slechts het topje van de ijsberg. Bij Accuraat gaat het om het kennen van jou als ondernemer, om te begrijpen wat er speelt in jouw bedrijf. We snappen dat cijfers niet het hele verhaal vertellen. Daarom gaan we verder dan dat.

Accuraat

Onze naam, Accuraat, zegt het al: we zijn precies, maar op een verfrissende manier. We hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in wat we doen. En we zijn net zo geïnteresseerd in jouw bedrijf als jijzelf. Waarom? Omdat we zelf ondernemers en ondernemend zijn. We nemen niet alleen vluchtig een kijkje in het voorhuis, we duiken in alle bedrijven, luisterend naar jouw verhaal én uitdagingen.

‘Ons geheim? We kijken verder dan de cijfers. Financiën zijn belangrijk, absoluut, maar ze vertellen niet het hele verhaal.’

Dus, waar kunnen we je mee helpen? Vertel het ons en samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet alleen op papier, maar ook in de praktijk een succes is.

Waar we voor staan

Relatie

Bij Accuraat gaat het niet alleen om cijfers, maar ook om jouw verhaal en ondernemerspassie. We komen naar je toe om te begrijpen wie je bent en hoe jouw bedrijf eruitziet. Zo adviseren we niet alleen beter, maar bouwen we ook aan een sterke relatie.

Gratis advies

We horen graag hoe het met je gaat. Een telefoontje kost niets, maar kan van onschatbare waarde zijn. Niet alleen bevorderen ze onze samenwerking, ook tillen ze jouw onderneming naar een hoger niveau. We staan klaar om je te ondersteunen en adviseren waar nodig.

Professionals

Met een team van ervaren professionals vinden we altijd de perfecte match voor jouw specifieke behoeften. We zijn eerlijk genoeg om toe te geven als een collega mogelijk een betere match is om je te helpen. Bij Accuraat gaat het erom dat jij de beste ondersteuning krijgt die er is.

Terugbellen

Oproep gemist? Als je ons belt, kun je erop vertrouwen dat we terugbellen, het liefst dezelfde dag nog. Bij ons geldt: we bellen altijd terug, zonder uitzondering.

Ervaren raadgevers

Wij begrijpen de waarde van uitmuntende adviseurs die je bedrijf vooruit kunnen helpen. Onze eigen ervaring stelt ons in staat jouw onderneming verder te brengen.

Altijd paraat

Om ervoor te zorgen dat jouw vragen altijd beantwoord worden, zorgen we voor continuïteit. Daarom zijn er altijd minstens twee teamleden betrokken bij jouw onderneming. Zo waarborgen we een snelle respons en de juiste ondersteuning.

Medewerkers

Petra Bakker Administrateur 0546-672648 p.bakker@accuraat.com
Marjet Battjes Loonadministrateur 0546-672648 m.battjes@accuraat.com
Arjan Biemold Relatiebeheerder mkb 0546-672648 a.biemold@accuraat.com
Esther Bloemendal Secretaresse en administrateur 0546-672648 e.bloemendal@accuraat.com
Jeroen Bosch Eigenaar en Register Belastingadviseur 06-48088380 j.bosch@accuraat.com
Deborah Draaijer Assistent accountant mkb 0546-672648 d.draaijer@accuraat.com
Lucas Ekkel Accountant-Administratieconsulent 0546-672648 l.ekkel@accuraat.com
Rien Huisjes Eigenaar en agrarisch bedrijfsadviseur 06-40271713 r.huisjes@accuraat.com
Marja Laarman Secretaresse en administrateur 0546-672648 m.laarman@accuraat.com
Annemiek Machielsen Loonadministrateur en Register Salarisadministrateur 0546-672648 a.machielsen@accuraat.com
Ria Mannessen Administrateur 0546-672648 r.mannessen@accuraat.com
Laura Pijfers Assistent accountant mkb 0546-672648 l.pijfers@accuraat.com
Daan Reimink Assistent Accountant mbk 0546-672648 d.reimink@accuraat.com
Christiaan Remmelink Eigenaar en Accountant-Administratieconsulent 06-20039909 c.remmelink@accuraat.com
Emmelie Schuldink Secretaresse en administrateur 0546-672648 e.schuldink@accuraat.com
Toine Slot Assistent accountant agrarisch 0546-672648 t.slot@accuraat.com
Dorien Spoelman Loonadministrateur en Register Payroll Professional 0546-672648 d.spoelman@accuraat.com
Marietje Uneken Relatiebeheerder agrarisch en Register Belastingadviseur 0546-672648 m.uneken@accuraat.com
Benno Vehof Assistent accountant agrarisch 0546-672648 b.vehof@accuraat.com
Bart Vrerink Assistent accountant mkb 0546-672648 b.vrerink@accuraat.com
Lotte Webbink Assistent accountant mkb 0546-672648 l.webbink@accuraat.com

Vacatures

Gratis ondernemingsplan

Het opstarten van een bedrijf is al een hele onderneming op zich. Je hebt volop ideeën en plannen, maar waar begin je? Hoe bepaal je of het haalbaar en rendabel is? En wat verwachten banken van je?

Vanuit onze uitgebreide ervaring stellen we gerichte vragen, begeleiden we je in de te nemen stappen én helpen we bij het opstellen van een gedegen plan. Hiermee sta je goed voorbereid tegenover banken of andere investeerders.

Een persoonlijke kennismaking is de eerste stap; dit kan bij jou of bij ons aan tafel. Tijdens én na het opstellen van het plan houden we frequent contact en bespreken we de uitgewerkte strategie. We lichten toe welke uitdagingen je kunt verwachten als ondernemer en waar je op moet letten.

We kunnen kosteloos een ondernemingsplan voor je opstellen, al zijn hier wel een paar voorwaarden aan verbonden. Geen verborgen kleine lettertjes, maar heldere afspraken van tevoren. Het is voor ons van belang dat je binnen ons werkgebied gevestigd bent en dat je na de opstart van jouw onderneming klant bij ons blijft.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.